ZDRAVKO ŠKENDER - VIDEO SPOTOVI












































www.plus.hr

Broj komentara: 17:

  1. I think that the Videos of ZDRAVKO ŠKENDER is really good to look and listen also and the information about his work and videos that he has make is really amazing to have because it tells all about him.

    OdgovoriIzbriši
  2. The ZDRAVKO ŠKENDER Video Spot is one to read and read also I think that the given information about it is really one that make so much of good in it and it is known as for there good.

    OdgovoriIzbriši
  3. pjesme su sve ljepsa od ljepse

    OdgovoriIzbriši
  4. Zdravko sve što je vezano za tvoju muzičku produkciju i životnu biografiju me inspiriše da ponesem teret koji mi je namjenjen... a istina uz Tvoje pjesme ponekad to sjetno je...Držim Te za riječ da ćeš nastaviti karijeru i vratiti se na estradno nebo gdje Ti sami vrh pripada... :)

    OdgovoriIzbriši
  5. eto to je to kad se ima tako velika ljubav prema glazbi,pjesme su divne,njezne i svaka ima svoju energiju.Mnogi vas vole jer ste jednostavan covjek sa velikim srcem i to se osjeti u pjesmama.Hvala vam sto pjevate i mislim da bi se trebali vise odvaziti i napraviti turneje po gradovima,ljudima treba ta energija i smirenost te kvaliteta pjevanja.Mlada sam osoba i vise me raduje poslusati dobru pjesmu koja ce me potaknuti da i lose dane treba prihvatiti kao i dobre dane i gledati naprijed.Uzivo sam vas slusala u Pakracu kad ste gostovali u lijepom nasom i sami ste sigurno osjetili koliko su vas ljudi bili zeljni cuti.Eto ubacila sam vam malu bubicu u uho pa eto pakrac je spreman...i hvala sto ste se slikali sa mojom malo bebom. Dina

    OdgovoriIzbriši
  6. Very informative and well written post! Quite interesting and nice topic chosen for the post.

    HP - ProBook A7K00UT 13.3" LED Notebook - Intel Core i3 i3-2350M 2.30 GHz

    OdgovoriIzbriši
  7. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    5SJH

    OdgovoriIzbriši

¾